Eten bij Stap2

Bij Eetcafé Stap 2 kun je de gehele dag terecht! Vanaf 12 uur kan iedereen terecht voor een goede lunch, daarna een goede borrel met een speciale borrelkaart met verschillende lekkere hapjes, om in de avond om te schakelen naar ons speciale Shared Dining concept! Daarnaats hebben wij ook een uitgebreid aanbod in koffie en thee, bieren, wijnen en cocktails en gin tonics!

Shared Dining: de nieuwe trend op het gebied van eten!

Het is dus dé nieuwe trend op het gebied van eten. Maar wat is Shared Dining nou precies? Shared Dining betekent dat er meerdere gerechten op je tafel worden gezet. Deze gerechten deel je met al je tafelgenoten. Je hebt dus niet je eigen bord voor je neus staan met je eigen gekozen gerecht, maar meerdere borden met verschillende gerechten. Je kan het een beetje vergelijken met tapas. Alleen je krijg je dit keer dus geen tapas… De gedachten hierachter is dat uiteten gaan op deze manier een socialere gelegenheid wordt. Je kunt nu denken dat uiteten sowieso wel een sociale gelegenheid is. En ja, daar heb je helemaal gelijk in. Maar doordat je samen met je tafelgenoten dezelfde gerechten eet, heb je meer gesprekstof onderling. Je kunt met elkaar delen wat je wel en wat je juist niet lekker vindt. Je kunt gerechten uitproberen die je normaal nooit van de kaart zou kiezen en als je het niet lekker vindt? Dan is er vast wel een tafelgenoot te vinden die het opeet. Ook goed tegen verspilling dus!

Benieuwd geworden naar ons concept? Loop een keer binnen en laat je verrassen! Wij staan van woensdag t/m maandag klaar voor jullie vanaf 12 uur!

Menukaart

Stappen bij stap 2